Ürün Bulunamadı!


Kadın Kaban Modelleri


Soğuk havalarda da şıklığını önemseyen Ipekyol kadını, seçtiği dış giyim ürünleri ile öz güveni yüksek kombinlerin zeminini oluşturuyor. Zarafete son bir dokunuş katmaya yardımcı olan Ipekyol kadın kışlık kaban modelleri, farklı renk, doku ve tasarım alternatiflerinin öne çıktığı geniş ürün yelpazesini her sezon beğeniye sunuyor.


Şık ve Kalın Kışlık Kadın Kabanlar


Minimal ve modern kesimlerin özgün tasarımlar ile buluştuğu koleksiyon ve ilham veren stil tavrını mevsimsiz bir şıklıkla buluşturuyor. Ipekyol kadınının yüksek stil gustosunu yansıtan kadın mont kaban, kadın kürk kaban, kadın manto ve kadın paltolar zamansız bir şıklığa imza atmayı sağlıyor.


İkonik tasarım anlayışını yenilikçi detaylar ile harmanlayan kaban modelleri arasında doğal dokular ön plana çıkıyor. Serin mevsim boyunca sıcaklığı korumayı sağlayan tasarımlar listesinin başında yün kaban kadın, kaşmir kaban bayan, yüzde 100 kaşmir kaban kadın, kaz tüyü kaban kadın ve deri kaban kadın gibi parçalar yer alıyor. Son birkaç sezonu domine eden kadın buklet kaban ve suni kürk kadın kaban trendi, Ipekyol’un rafine tasarım çizgisi ile iş birliğine girerek sezon kombinlerinin oyun kurucularını devreye sokuyor. Kış stiline sofistike ve fark yaratan bir dokunuş katan suni kürklü kadın kaban modelleri, şıklıktan ödün vermeden sıcak tutan ve dahil olduğu her kombini bir adım öne çıkaran tasarımlardan oluyor.


Her gardırobun olmazsa olmazı kadın kaşe kabanlar, kadın uzun kaşe kaban ve kadın kısa kaban başta olmak üzere Ipekyol kadınının şıklığını tamamlıyor. Balıksırtı kaşe kaban ve kloş kaşe kaban ise zamanı geriye sararak retro görünümleri yenilikçi stil algısı ekseninde yorumlayarak günümüze taşımayı sağlıyor. Modası hiçbir zaman geçmeyen stil kodlarının hareket kattığı ekose desen kaban modelleri geçmiş günlerinizi yad etmenizi sağlarken, modern kalıplarıyla da eşsiz bir stil buluşması yaratmanıza olanak veriyor. Kusursuz kalıp ve işçilikleri sayesinde rafine stil algısını güçlendiren premium kaşe kabanlar, tasarımlarına eklenen göz alıcı payet ve kristal taş işlemeleri ile çarpıcı bir duruşa imza atıyor.


Trend Görünümler


Aksesuarları sayesinde bel hattını vurgulayan kuşaklı kaban ve kemerli kaşe kaban gibi tasarımlar, belden oturtmalı kaban arayışındaki kadınların ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Çeşitli renk kombinasyonları ile çarpıcı bir kontrast yaratarak sezon trendlerine göz kırpan colorblock kısa kaban kadın stilleri, beraber kullanılan aksesuarlar ile de günün enerjisinin artırmaya yardımcı oluyor. Fonksiyonel kullanım sunan kapüşonlu kaşe kabanlar yağmurlu veya kar yağışlı mevsim koşullarında kurtarıcı parça görevi üstleniyor. Elegan ve heykelsi bir duruş yaratan minimal kesime sahip siyah uzun kabanlar Ipekyol kadınının sadeliğini yansıtması için olanak veriyor. Ofisten hafta sonuna, günlük stilden davet şıklığına kadar farklı okazyonlarda kullanım imkanı sunan kadın kaşe mantolar, tek parça ile birbirinden farklı kombinler elde etme formülünü sunuyor. Siyah, beyaz, ekru, gri ve toprak tonlarının yanı sıra koleksiyonda yer alan mavi, yeşil, kırmızı, hardal sarısı gibi renkler stil denkleminin tamamlayıcı ögesi oluyor. Kış aylarının gri atmosferini renklendirmek adına üzerine düşeni yapan desenli kışlık uzun kabanlar cesur ve özgün bir tarzın anahtarını sunuyor.


Kışlık kabanların yerini alan mevsimlik kumaşların ele geçirdiği ince kaşe kaban modelleri hem geçiş mevsiminde hem de serin yaz akşamlarında kombinlerin destekleyici unsuru oluyor. Akşamları şık elbiselerinizin üzerinde omuzlarınızdan zarifçe süzülen kadın uzun kabanlar ise asaleti yansıtmayı sağlıyor.


Her stile ve bütçeye uygun pek çok alternatif sunan kadın dış giyim ürünleri koleksiyonu, zamanın ötesinde bir stil yaratmak için tüm gerekenleri bir araya getiriyor. İlk bakışta farklı kumaş ve materyallerin göze çarptığı kaban koleksiyonu, ilham veren stilinizi Ipekyol kalitesi ile buluşturma imkanı veriyor. Siz de sonbahar – kış koleksiyonunda tarzınızı en iyi yansıtan tasarımları kolayca bulabilir; stilinizi güncellemenizi sağlayacak en yeni parçaları keşfedebilirsiniz.


Kombin Önerileri


Bej uzun kaban modellerini aynı renk paletine sahip etek veya pantolonlarla kombinleyerek ton sür ton trendini stilinize adapte edebilirsiniz.


Sezon trendlerini yansıtmak için kadın uzun kaşe kabanları ceketlerin üzerinde tercih ederek katmanlı bir styling yaratabilir ya da üzerine kemer takarak vücut proporsiyonunuzu en doğru şekilde vurgulayabilirsiniz.


Oversize kaban kadın ve oversize kaşe kaban stillerini wide leg fit pantolonlarla tamamlayarak akışkan bir silüet elde edebilir; cool stil kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.


Maskülen ve feminen stillerin harmonisini yansıtan kruvaze kadın kaban ve hakim yaka kadın kaban tasarımlarını sezonun öne çıkan elbiseleri ile kombinleyerek eklektik bir bütünlük elde edebilirsiniz.


Dökümlü kalıpları sayesinde cool stil algısını güçlendiren düşük omuzlu kaban modellerini athleisure trendinin başrol oyuncusu olan jogger pantolonlarla tamamlayabilir; kombine son dokunuşu sneaker’larla yapabilirsiniz.


Mini etek ve triko kombinlerinizin üzerine alacağınız kışlık uzun manto modelleri ile feminen duruşunuzdan ödün vermeden cesaretinizi ortaya koymayı seçebilirsiniz.


Modern stil anlayışına atıfta bulunan biker kabanları hotfix baskılı jean’ler ya da deri görünümlü pantolonlarla tamamlayarak konformist sokak stilinizin nasıl ikonik bir görünüme dönüşeceğini seyredebilirsiniz.


Çarpıcı desenleri ile stil oyununa dahil olan tasarımları canlı renkli giyim ürünleri ve gösterişli aksesuarlarla kombinleyerek maksimalist stil tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.


Daha Fazla Daha Az
Bir Beden Seçin