• Kumaş mix penye elbise
    1.999,00 ₺
  • Drapeli cutout elbise
    4.999,00 ₺
  • Dantel mix elbise
    5.999,00 ₺
  • Jakarlı mini elbise
    2.599,00 ₺
  • Desenli hakim yaka elbise
    3.599,00 ₺
  • Kristal taşlı gömlek elbise
    5.599,00 ₺
  • Nakışlı triko elbise
    3.999,00 ₺
  • Colorblock midi elbise
    4.999,00 ₺
  • Colorblock elbise
    3.999,00 ₺
  • Kumaş mix penye elbise
    1.999,00 ₺
  • Gömlek yaka elbise
    4.999,00 ₺
  • Desenli elbise
    3.999,00 ₺
  • Desenli mini elbise
    1.999,00 ₺
  • Kuşaklı gömlek elbise
    5.599,00 ₺
  • Kumaş mix midi elbise
    3.299,00 ₺
  • Asimetrik düğmeli gömlek elbise
    3.299,00 ₺
  • Drapeli kruvaze elbise
    3.599,00 ₺
  • Kumaş mix elbise
    2.599,00 ₺
  • Metal aksesuarlı elbise
    3.999,00 ₺
  • Desenli drapeli elbise
    5.999,00 ₺
  • Straplez triko elbise
    5.599,00 ₺
  • Asimetrik düğmeli pileli elbise
    3.599,00 ₺
  • Yarasa kol elbise
    4.999,00 ₺
  • Fırfırlı maksi elbise
    5.999,00 ₺
  • Rahat kesim elbise
    2.599,00 ₺
  • Kuşaklı midi elbise
    2.999,00 ₺
  • Çiçek desen midi elbise
    2.999,00 ₺
  • Dokulu kare yaka elbise
    1.999,00 ₺
  • Dokulu düz kesim elbise
    2.599,00 ₺
  • ELBISE
    2.999,00 ₺

Her Sezona Uygun Şık Elbise ve Abiye Modelleri

Birbirinden farklı ve modern tasarımları kusursuz detaylarla tamamlayarak modaya yön veren İpekyol, şehirli, özgür ve stil sahibi kadınların benzersiz enerjisini yansıtan elbise modelleri ile öne çıkıyor. Her sezon yeni trendlere paralel şekilde güncellenen, farklı stillere ve geniş renk paletine sahip tasarımlar, benzersiz bir tarz oluşturma yolunda standartların dışına çıkarak koleksiyonun en sevilen, gözde parçalarını oluşturuyor.

Kombinlerinize çabasız bir şıklık katacak minimal sadeliği İpekyol’un rafine doku, renk ve tasarım anlayışı ile buluşturan elbise koleksiyonu ile her mevsime ve her ortama uyacak giy-çık kolaylığı yaşayabilir; romantik ve sofistike tasarım çizgisine sahip kadın elbise modelleri ile çarpıcı tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Farklı zevk ve bütçelere uygun yeni sezon elbise modelleri ile elegan ve özgün stilinizi kolaylıkla en güncel trendlere uygun şekilde güncelleyebilirsiniz.


Elbise Çeşitleri Nelerdir?

Tek parça ile çabasız şıklık vadeden İpekyol elbiseleri, geçmişin romantik detaylarını günümüz estetik algısı ve trendleriyle bir araya getiriyor. Farklı ihtiyaçlara hitap eden mini, midi ve maksi elbiseler; yüksek moda dünyasının favorisi puantiyeli, çizgili ve çiçek desenli elbiseler ve İpekyol’un zarif, modern ve öncü stil çizgisini ortaya koyan elbise modelleri ile her okazyona uyum sağlayacak birbirinden şık ve iddialı kombinler yaratmak mümkün.


Maksi Elbise Ne Demek?

Yıllar geçse de modası geçmeyen maksi elbise kavramı, özellikle son yıllarda çok daha sık şekilde karşımıza çıkmakta. ‘Maksi boy elbise’ olarak da kullanılan terim, bileğe kadar uzanan hatta zaman zaman ayakkabıyı da kapatacak kadar uzun olan elbiseleri kapsıyor.


Göz Alıcı Davet Şıklığı İçin Elbiseler

Tek parça ile çabasız şıklık vadeden İpekyol tasarımları, geçmişin romantik detaylarını günümüz estetik algısı ve trendleriyle bir araya getiriyor. İpekyol’un zarif, modern ve öncü stil çizgisini ortaya koyan elbise modelleri ile her okazyona uyum sağlayacak birbirinden şık ve iddialı kombinler yaratmak mümkün.

Metropol kadınının tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve iddialı şıklığını tamamlayan yeni sezon abiye elbise modelleri sayesinde hem gösterişli hem de modern bir görünüm yaratabilirsiniz. İncelikli detayların öne çıktığı mini abiye elbise modelleri, katılacağınız her davette bakışları üzerinize çevirmenize olanak veriyor.

Işıltının ön planda olduğu payetli elbise modellerini; işlemeler, danteller ve pastel renklerin etki alanına girerek farkını ortaya koyan tasarımları ve klasiklerden vazgeçemeyenler için siyah ve beyazların çekim alanına giren zarif parçalar ile davet şıklığınızı tamamlamak için aradığınız her şeyi İpekyol’da bulabilirsiniz.

Kısa elbise modelleri ile daha genç ve dinamik bir görünüm elde edebilir; boydan elbise modelleri ile cool ve rahat tavrınızı ortaya çıkarabilirsiniz. En özel günlerde unutulmaz anılar yaratırken stilinizle de iz bırakmak için modern tasarımları incelikli detaylarla harmanlayan düğün, nişan ve mezuniyet elbise modellerine yönelebilir; mini abiye mezuniyet elbise ve mezuniyet parti elbiseleri ile katıldığınız davetler başta olmak üzere girdiğiniz her ortamda elegan bir atmosfer yaratabilirsiniz.

İpekyol koleksiyonlarında yer alan göz kamaştıran çantalar, modern bir siluet çizen kadın ayakkabılar ve ihtişamlı takılar, her daim etkileyici ve yenilikçi olan İpekyol kadınının görkemli şıklığını tamamlayan stil yolculuğunda en büyük destekçiniz olacaktır.


Sofistike Ofis Şıklığı İçin Elbiseler

Farklı dokuları, kesimleri, dikişleri, desenleri ve renkleri ile moda dünyasının ve gardıropların en popüler parçalarından olan elbiseler, iş hayatının getirdiği yoğun ve koşturmacalı tempoda da kurtarıcı parça görevi üstleniyor.

Zarafetin ve minimalizmin ön planda olduğu günlük elbise modellerini iş yaşamında rahatlıkla tercih edilebilir, modası geçmeyen klasikleşmiş parçalarla şık stilinizi çalışma ortamına taşıyabilirsiniz.

Günlük stilden ofis ortamına hızla adapte olan uzun ve kalem elbise modelleri, gömlek ve ceket elbise modelleri ve kadın takım elbise modelleri ile şıklığınızdan ödün vermeden özgün tavrınızı ortaya koyabilirsiniz.

Farklı mevsimlerin stil kodlarını ve İpekyol’un tasarım anlayışını yansıtan yazlık ve kışlık elbise modelleri arasından çalışma ortamınıza en uygun parçaları seçebilir; termometrelerin gösterdiği sıcaklık derecelerine ayak uydururken şıklığınızdan ödün vermeden özgüveni yüksek görünümler elde edebilirsiniz.


Her Ortama Uygun Elbise Modelleri

Her zaman öncü ve fark yaratan bir stil algısına sahip olan İpekyol kadını, davet şıklığı ile olduğu kadar günlük stili ile de göz kamaştırmaya devam ediyor. Asaleti yansıtan bayan elbiseleri, modern ve şehirli bir duruş ile birleşerek şıklığın en güncel kodlarını yeniden yazıyor.

Koleksiyonda yer alan uzun elbise modellerini sportif ve rahat bir görünüm için bol kesimli veya daha dikkat çekici bir görünüm için vücudu saran modeller arasından tercih edebilir; mini ve midi elbise modellerini ise hem günlük hayatınızda hem de daha şık olmanız gereken ortamlarda veya katıldığınız davetlerde tercih edebilirsiniz.

Koleksiyonda yer alan elbise modellerini spor ayakkabıhırka ve sweatshirt’lerinizle bir araya getirerek konfor seviyesi yüksek, günlük hayatta rahatça kullanabileceğiniz bir kombin oluşturabilirsiniz. Topuklu ayakkabı, çizme, blazer ve kabanlarla kombinleyeceğiniz bir elbise ile özel günlerde ideal bir görünüm elde edebilirsiniz.


Dört Mevsim İçin Elbise Modelleri

Sıcak havaların vazgeçilmezi olan yazlık ve en güzel elbise modelleri ve sahil stilinin olmazsa olmazı parti elbiseleri de İpekyol’un modern tasarım çizgisiyle buluşarak göz alıcı stiller yaratmanızı sağlıyor.

Yüksek moda dünyasının favorisi puantiyeli, çizgili ve çiçek desenli elbiseler, jile elbise ve ince askılı elbise çeşitleri ile sıcak mevsimlerin dinamik ruhuna hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Çiçekli elbise modelleri, stilinize eğlenceli ve romantik bir hava katarken; grafik desenli elbiseler daha dikkat çekici bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Hem romantik hem çarpıcı bir silüet için tercihinizi akışkan görünümün anahtar parçası saten elbise modellerinden yana kullanabilirsiniz. Her ortamda kurtarıcı olan siyah mini elbise ile günün her anı rafine sadeliği ön plana çıkarabilir; beyaz mini elbise ile ise özellikle gün içinde ve sahil şeridinde daha genç ve dinamik bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Günlük hayatın sadeliği ön plana çıkaran akışında bile hafızalara kazınacak görünümler yaratmanıza olanak veren keten elbiseler, saten elbiseler, tek omuz elbiseler ve triko elbise modelleri gibi onlarca farklı çeşit sunan İpekyol ile moda sahnesinde başrol sizin.

Daha Fazla Daha Az
Bir Beden Seçin